UNO PRAHA - stavební družstvo

Zabýváme se developerskou činností již od roku 1991. Provádíme výstavbu developerských projektů, výstavbu specializovaných projektů, zajišťujeme pronájem developerských projektů a facility management – správu objektů.

14799391 ARES
DIČ CZ14799391
Vznik 1991
Telefony 326 323 703
Ing. František Nedošetka (předseda družstva)
Ing. Tomáš Nedošetka (předseda družstva)
  • developerská činnost, výstavba developerských projektů, výstavba specializovaných projektů, výstavba hal, pronájem výrobních ploch, pronájem montážních a logistických ploch pro automobilový průmysl, pronájem developerských projektů, facility management, správa objektů, obchodní činnost, burzovní komodity, export technologických celků, vývoj a výzkum, výstavba developerských projektů pro průmyslové a komerční využití, projektování technologických celků, dodávka technologického celku, uno group kontakt, industry park
  • V UNO PRAHA se zabýváme výstavbou developerských projektů. Specializujeme se na projekty pro průmyslové a komerční využití.

    Nabízíme výstavbu hal s minimem sloupů. Díky této efektivní výstavbě můžete získát až 25 % užitné plochy navíc. Při výstavbě myslíme i na energetické úspory a vyšší průchod světla. 

    Zabýváme se i výstavbou specializovaných projektů podle konkrétních potřeb zákazníka.

    Mezi naše další služby patří pronájem developerských projektů. K pronájmu nabízíme 120 000 m2 krytých halových ploch.