Gymnázium, Střední odborná škola a Střední zdravotnická škola, Jilemnice, příspěvková organizace Jilemnice, Tkalcovská 460

Poskytujeme vám kvalitní vzdělání na všeobecném gymnáziu, sportovním gymnáziu a střední zdravotnické škole. Gymnázium provozujeme jak čtyřleté, tak i osmileté. Na střední zdravotnické škole vyučujeme obor praktická sestra. Podejte si k nám přihlášku a získejte kvalitní vzdělání.

00856037 ARES
Vznik 2008
Telefony 481 549 249
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Mgr. Daniel Martinek, LL.M. (ředitel)
  • střední školy, gymnázium, všeobecné gymnázium, osmileté gymnázium, čtyřleté gymnázium, sportovní gymnázium, obor praktická sestra, obor gymnázium, obor sportovní gymnázium, obor gymnázium se sportovní přípravou, střední zdravotnická škola, zdravotnické školy, domov mládeže
  • Studentům na gymnáziu poskytujeme kvalitní všeobecné vzdělání. Na osmileté gymnázium přijímáme absolventy 5. ročníku základních škol a na čtyřleté gymnázium absolventy 9. ročníku základních škol. 

    Sportovní gymnázium je určeno sportovně nadaným studentům, kteří mají navíc dobré studijní předpoklady a zvládnou skloubit své sportovní a studijní povinnosti. Naši studenti jsou zařazeni do těchto kmenových sportů – lyžování a běh, biatlon, skok, severská kombinace, alpské disciplíny, snowboarding a atletika.