BREST Raspenava s.r.o.

Jsme zakázkové truhlářství. Podle vašich představ vyrobíme nábytek všeho druhu – kuchyně, vestavěné skříně, postele, schodiště atd. Vyrábíme i venkovní konstrukce. Na výrobu používáme masivní dřevo, dřevěné dýhy, lamino a další materiály na bázi dřeva.

25046462 ARES
DIČ CZ25046462
Vznik 1992
Telefony 774 010 302
Sociální sítě facebook.com
  • truhlářství, zakázkové truhlářství, dřevěné výrobky, kuchyně, kuchyňské linky, kuchyně na míru, nábytek, zakázková výroba nábytku, postele, válendy, zakázkový nábytek, koupelny, vestavěné skříně, skříně na míru, interiérové dveře, dveře, schodiště, lisování, lisařské práce, dřevěné obklady stěn, obývací stěny, obývací pokoje, stoly, ložnice, chodby, předsíně, veřejné prostory, nábytek do veřejných prostor, nábytek do ložnic, ložnicový nábytek, nábytek do koupelen, koupelnový nábytek, nábytek do obývacích pokojů, výroba nábytku z masivu, nábytek z masivu, masivní nábytek, venkovní altány, pergoly, zahradní domy, garážová stání, služby pro truhláře, formátování plošných materiálů, olepování plošných materiálů, vrtání plošných materiálů, drážkování plošných materiálů, lisování laminátů na plošné dílce, dýhování plošných materiálům, tuplování plošných materiálů, výroba sesazenek, prodej dýh, výroba polotovarů na schodišťové stupně, výroba dveřních polotovarů, výroba polotovarů z masivu
  • Zabýváme se truhlářskou zakázkovou výrobou. Specializujeme se zejména na výrobu nábytku všeho druhu. Podle vašeho přání vyrobíme nábytek do kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny, chodby nebo předsíně. Vyrobíme pro vás i dveře a schodiště.  Kromě výroby nábytku se specializujeme i na výrobu venkovních konstrukcí – venkovní altány, pergoly, zahradní domy a garážová stání.  Na výrobu používáme masivní dřevo, dřevěné dýhy, lamino, HPL lamináty a další materiály na bázi dřeva. Poskytujeme služby pro truhláře a další živnostníky.