COVENANT zahrady a parky, s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(36)
Varnsdorfská 339/1, 190 00 Praha 9 – Střížkov Bezdlužná Ověřená firma

Dopřejte vaší zahradě odbornou péči od COVENANT zahrady a parky, s.r.o. Naší hlavní činností jsou realizace zahrad a parků, se kterými máme bohaté zkušenosti získané nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí. Provádíme i projekce zahrad, údržbu zahrad, přesazování stromů, úklid sněhu a mnoho dalších zahradnických prací.

Recenze

4.2
★★★★★
★★★★★
5 Facebook recenzí
4.4
★★★★★
★★★★★
31 Google recenzí
28403151 ARES
DIČ CZ28403151
Vznik 2008
Mobily 608 383 878
Sociální sítě facebook.com
Lukáš Kaprál (jednatel)
  • zahradnické práce, údržba zahrad, zahrady, projekce zahrad, projekční činnost, poradenství, realizace zahrad, realizace parků, rekonstrukce zahrad, celoroční údržba zahrad, údržba trávníků, návrhy zahrad, fotogalerie zahrad, údržba parků, údržba zeleně, úklid sněhu, tvorba zahradních jezírek, kácení stromů, zahradní projektant, přesazování stromů, jak přesazovat stromy, jak přesazovat dřeviny, přesazování větších stromů, přesazování parkových stromů, přesazování jehličnanů, přesazování stromů ceník, cena, přesazování vzrostlých stromů, přesazování ovocných stromů, přesazování stromů strojem, stroj na přesazování stromů, big john stroj na přesazování stromů
  • Zabýváme se krajinnou tvorbou, péčí o zeleň a veškerými zahradnickými pracemi již od roku 1996. Klademe důraz na vysokou odbornost našich pracovníků, odpovědnost a preciznost. Působíme v České republice i v zahraničí.

    Specializujeme se zejména na projekce, realizace sadových úprav zahrad a parků, rekonstrukce historických zahrad, péči o stromy (arboristika), tvorbu jezírek a vodních biotopů, realizace a rekonstrukce střešních zahrad, zakládání trávníků výsevem nebo drnováním, kácení stromů a odstraňování pařezů, dodávky kompostů, zahradnických substrátů, mulčovací kůry a štěrku.