MUDr. Dana JANDOVÁ – Praktický lékař Praha 9 – Kyje

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Rožmberská 1279/6, 198 00 Praha 14 – Kyje Bezdlužná Ověřená firma

V ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost poskytujeme preventivní a léčebnou péči dětským pacientům od novorozeneckého věku až do 19 let. Navštivte naši dětskou ordinaci na Praze 9. Ordinuje dětská lékařka Dana Jandová, MUDr.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Firmy.cz recenzí
66873746 ARES
Vznik 1998
Telefony 266 610 451
MUDr. Dana Jandová (lékař)
Ivana Vébrová (sestra)
  • praktický lékař pro děti a dorost, dětská ordinace, dětská ambulance, pediatrie, lékaři, dětský lékař, dětská lékařka, propichování uší, pediatr, nastřelování náušnic, dětský lékař Praha, očkování dětí, dětský lékař Dana Jandová, pediatr Dana Jandová, pediatrie Jandová, MUDr. Jandová, MUDr. Dana Jandová, pediatrie Praha 9, dětský lékař Praha 9, pediatr Praha 9
  • Provozujeme dětskou ambulanci na Praze 9. Odbornou lékařskou péči poskytujeme nemocným i zdravým dětem od 0 do 19 let.

    Provádíme preventivní prohlídky, povinná i nadstandardní očkování a výkony nehrazené ze zdravotního pojištění. Používáme přístroje pro rychlou diagnostiku onemocnění – vyšetření CRP z kapky krve a rychlý test na streptokoky. Dále pícháme náušnice klasickou cestou i nastřelováním. Zapůjčujeme digitální váhy pro kojence.