Vyšší odborná škola, Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky EKONOM, o.p.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Palackého 730, 412 01 Litoměřice Bezdlužná

Vyšší odborná škola, Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola EKONOM. Nabízíme středoškolské obory s MZ: Obchodní akademie, Cestovní ruch, Mediální komunikace, Mezinárodní obchod. Pro studenty s Výuč. l. nabízíme obor Podnikání. Studium VOŠ v oboru Firemní management. Vysokoškolské studium ve spolupráci s PEF ČZU, Veřejná správa a reg. rozvoj a VU3V.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
25400681 ARES
Vznik 1999
Telefony 416 732 996
Mobily 602 435 329
Mgr. Miroslav Pokorný (ředitel)
Mgr. Pavel Hrubý (Zástupce ředitele pro VOŠ)
Magda Zabilanská (Zástupkyně ředitele pro SŠ)
Bc. Jitka Nováková (Zástupkyně ředitele pro administrativu, Poradce Konzultačního střediska Litoměřice pro PEF ČZU v Pra)
  • Obchodní akademie, Cestovní ruch, Mediální komunikace, Mezinárodní obchod, Firemní management, vysokoškolské studium, veřejná správa, regionální rozvoj, jazyková škola, státní jazyková zkouška, škola ekonom, studijní obory, přijímací řízení, den otevřených dveří, reference, informace o škole, střední škola, vyšší odborná škola, vysoká škola, VU3V, informační technologie, ekonomika a podnikání, pomaturitní studim angličtiny, čeština pro cizince, univerzita třetího věku