JMK, s.r.o. - bezpečnost práce a protipožární ochrana Liberec

4.6
★★★★★
★★★★★
(5)
Mánesova 1324, 470 01 Česká Lípa Bezdlužná Ověřená firma

Nabízíme vám komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) a požární ochrany (PO). Provádíme kontroly a údržby hasicích přístrojů a požárně bezpečnostních zařízení. Pořádáme školení bezpečnosti práce a požární ochrany.

Recenze

4.6
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
62244736 ARES
DIČ CZ62244736
Vznik 1995
Mobily 773 010 228
  • bezpečnost práce, BOZP, požární ochrana, PO, hasicí přístroje, požární klapky, požární ucpávky, hydrantové systémy, požárně bezpečnostní zařízení, protipožární prostředky, protipožární opatření, prodej požárních produktů, revize požárních prostředků, havarijní prevence na pracovišti, technické služby, školení BOZP, školení PO, kontrola hasicích přístrojů, údržba hasicích přístrojů, revize hasicích přístrojů, kontrola požárně bezpečnostního zařízení
  • Poskytujeme vám komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Na trhu působíme již od roku 1995.

    Mezi naše služby patří kontrola a údržba hasicích přístrojů. Na základě provedené revize vám vystavíme protokol o provedené revizní zkoušce. Dále provádíme preventivní požární kontroly a revizní činnosti požárně bezpečnostních zařízení – požárních klapek, uzávěrů, hlásičů, ucpávek a prostupů, vodovodů i hydrantů. 

    Součástí našich služeb je identifikace a hodnocení pracovních rizik, kategorizace prací, školení BOZP zaměstnanců a řada dalších služeb.