JMK, s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(5)
Mánesova 1324, 470 01 Česká Lípa Bezdlužná Ověřená firma

Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Provádíme kontrolu a údržbu hasicích přístrojů, kontrolu požárně bezpečnostního zařízení, školení BOZP a PO a další služby.

Recenze

4.6
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
62244736 ARES
DIČ CZ62244736
Vznik 1995
Weby jmk07.cz
Mobily 773 010 228
Miroslav Michalík (jednatel)
  • bezpečnost práce, BOZP, PO, požární ochrana, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, protipožární opatření, prodej bezpečnostních produktů, prodej požárních produktů, správa budov, správa objektů, požární školení, bezpečnostní školení, školení o bezpečnosti práce, školení první pomoci, kontrola hasicích přístrojů, údržba hasicích přístrojů, požární kontroly, revize požárních klapek, revize požárních uzávěrů, revize hasicích přístrojů, revize požárních hlásičů, revize požárních ucpávek, revize požárních prostupů, revize požárního vodovodu, revize požárních hydrantů, školení BOZP, školení PO
  • Zabýváme se komplexními službami v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany. Provádíme kontrolu a údržbu hasicích přístrojů a kontrolu požárně bezpečnostních systémů.

    V oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany naše společnost zaměstnává držitele osvědčení o kvalifikaci odborně způsobilé osoby v prevenci rizik a odborně způsobilé osoby v Požární ochraně. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a široké portfolio spokojených zákazníků.

    Poskytujeme služby jak na základě dlouhodobých smluv, což je pro naše zákazníky zárukou systémového řešení problematiky požární ochrany a bezpečnosti práce, ale i jednorázové vyřešení konkrétního úkolu.