Základní škola, Praha 10, U Roháčových kasáren 19/1381

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
U Roháčových kasáren 1381/19, 100 00 Praha 10 - Vršovice Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme základní školu pro 620 žáků. Poskytujeme všeobecně zaměřené základní vzdělání, klademe důraz na výuku cizích jazyků a etickou výchovu. Součástí školy je školní jídelna, školní družina a školní klub s širokou nabídkou zájmových kroužků. Ve škole působí školní psycholog.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
65993225 ARES
Vznik 1996
Telefony 272 089 221
Sociální sítě facebook.com
Mgr. Jindra Pohořelá (ředitelka)
Mgr. Eva Štrobachová (zást. řed. pro ekonomiku a provoz)
Mgr. Michaela Vonešová (zást. řed. pro výchovu a vzdělávání)
  • ZŠ U Roháčových kasáren, základní škola U Roháčových kasáren, základní škola Vršovice, ZŠ Roháčovky, základní škola, školní jídelna, zájmové kroužky, anglický jazyk od 1. ročníku, zápis do prvních tříd Vršovice, školní klub, školní poradenské pracoviště, školská rada, žákovský parlament, školní psycholog, základní školy, škola, školy, zápis do 1. tříd, školské poradenské zařízení, rozvrh hodin, školní družina, speciální pedagog, výchovný poradce, výchovné poradenství, speciální pedagogika, školní knihovna, školní kroužky, školní dílna, školní kuchařka
  • Na naší základní škole klademe důraz na individuální přístup k žákům, efektivní vzdělávací metody a strategie, spolupráci s rodiči, formativní hodnocení a rozvíjení individuálního učebního stylu žáků.

    Dále klademe důraz na rozvoj komunikačních dovedností v českém i anglickém jazyce. Angličtinu vyučujeme už od 1. ročníku. Od 6. třídy vyučujeme druhý cizí jazyk.

    Ve školní družině se žáci věnují výtvarným činnostem, soutěžím, společenským hrám, dopravní výchově a dalším činnostem. Žáci druhého ročníku mají možnost trávit volný čas ve školním klubu