Paleta, spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(6)
Lipnice 152, 335 61 Spálené Poříčí Bezdlužná Ověřená firma

Objednejte si kvalitní práškové směsi k výrobě palačinek a k výrobě vaflí. Zabýváme se i výrobou směsí na donutky. V Paleta foodsystem vyrábíme i suché směsi pro bezlepkovou dietu, jako jsou směsi na bramborové knedlíky, kynuté knedlíky, pro přípravu chleba, moučníků atd.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
6 Google recenzí
40525902 ARES
DIČ CZ40525902
Vznik 1991
Mobily 604 201 230
Helmut Haase (jednatel)
Jana Vokáčová (marketing)
  • bezlepková dieta výroba směsí, výroba a prodej bezlepkových směsí paleta, bezlepková dieta prodej směsí, bezlepková směs na univerzální bábovku, unimix bezlepková mouka, bezlepkové směsi na výrobu křehkého moučníku, bezlepkové směsi na výrobu palačinek, bezlepkové směsi na výrobu makovce, bezlepkové směsi na výrobu křehkého moučníku, bezlepkové směsi paleta,bezlepkové směsi na výrobu kynutého knedlíku, výroba bezlepkových směsí,prodej bezlepkových směsí, směs pro výrobu palačinek, směs pro výrobu vaflí, směs pro výrobu donutů, těsto pro výrobu palačinek, vaflí, donutek
  • V Paleta foodsystem dodáváme práškové směsi k výrobě Fun Food a bezlepkových výrobků. Jsme jedním z největších producentů bezlepkových výrobků v České republice. Své výrobky vyvážíme do mnoha zemí Evropské unie, jako je Německo, Švédsko, Anglie, Francie nebo Řecko.

    Dodáváme pro vás suché směsi pro výrobu vaflí, palačinek a donutek, suché směsi pro výrobu mléčných koktejlů, suché bezlepkové směsi pro výrobu palačinek, bramborových knedlíků, kynutých knedlíků, moučníků, chleba a mnoha dalších pokrmů. Dále vám dodáváme aroma na popcorn a cukrovou vatu a celou řadu různých druhů špejlí, které lze použít např. na cukrovou vatu.