ZEMPRA MB s. r. o.

Poskytujeme vám profesionální zemní práce, výkopové práce, realizace inženýrských sítí, demolice budov a odvoz odpadu a stavební suti. Provádíme třídění stavebních odpadů a recyklace stavebních odpadů. Mezi naše další služby patří prodej písku a štěrku.

24125857 ARES
DIČ CZ24125857
Vznik 2011
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Václav Pavelka (jednatel)
Helena Pavelková (jednatelka)
  • zemní práce, zemní práce Mladá Boleslav, kontejnery, pronájem kontejneru, autodoprava, prodej písku, prodej štěrku, Václav Pavelka, zemní práce střední Čechy, zemní a výkopové práce, autodoprava, nákladní doprava, odvoz odpadu, přeprava sypkých materiálů, přeprava písku, přeprava štěrku, přeprava zeminy, demolice, demolice budov, demolice domů, demolice staveb, inženýrské sítě, terénní úpravy, odvoz odpadů, terénní úpravy zahrad, dovoz písku, dovoz štěrku, hloubení základů, výkopové práce, výkopy, drcení stavební suti, recyklace suti, recyklace stavebního odpadu, třídění stavebních odpadů, třídění zeminy
  • Provádíme veškeré zemní a výkopové práce v Mladé Boleslavi a v dalších městech Středočeského kraje. Postaráme se o hloubení základů rodinných domů a komerčních objektů, dále o hloubení pro výstavbu bazénů, koupacích jezírek a podezdívek plotů.

    Specializujeme se také na výstavbu inženýrských sítí a demolice budov.

    Provozujeme vlastní autodopravu, v rámci které zajišťujeme odvoz odpadu a stavební suti a přepravu sypkých materiálů.

    Mezi naše další služby patří pronájem kontejnerů o velikosti od 3 m3 do 15 m3.