Vodovody a kanalizace Beroun, a.s.

4.4
★★★★★
★★★★★
(8)
Mostníkovská 255/3, 266 01 Beroun Bezdlužná Ověřená firma

Ve Vodovody a kanalizace Beroun, a.s. zajišťujeme dodávky pitné vody, odvádění odpadních vod a řešíme havárie vody. V rámci vodovodů se zabýváme kvalitou vody, vyhledáváním poruch či dovozem vody cisternou. V oblasti kanalizací se zabýváme vývozem jímek a septiků, čištěním kanalizací či servisem domovních odpadů.

Recenze

4.4
★★★★★
★★★★★
8 Google recenzí
46356975 ARES
DIČ CZ46356975
Vznik 1994
Telefony 800 100 663
Sociální sítě facebook.com , youtube.com
  • vodovody a kanalizace, vodovody, kanalizace, odstávky vody, havárie vody, kanalizační řád, kvalita vody, vodné, stočné, servis domovních odpadů, vývoz jímek, vývoz septiků, vývoz jímek a septiků, čištění kanalizací, limity vypouštění, zřízení kanalizační přípojky, stavebně montážní činnost, vodohospodářské služby, laboratoř, odvádění dešťových vod, zřízení vodovodní přípojky, dovoz vody cisternou, vyhledávání poruch, servis domovních odpadů, provozování vodovodů a kanalizací, úprava vody, rozvod vody, dodávky pitné vody, pitná voda, nakládání s odpady, realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, služby v oblasti administrativní správy, služby organizačně hospodářské povahy, služby pro zemědělství, služby pro zahradnictví, služby pro rybníkářství, služby pro lesnictví, služby pro myslivost, přípravné a dokončovací stavební práce
  • Poskytujeme vám komplexní služby v oblasti vodovodů a kanalizací. Zajišťujeme dodávky pitné vody. Provozujeme vodovodní sítě v délce 951 km v 85 obcích na Berounsku, Hořovicku, v oblasti Prahy-západ a částečně na Příbramsku.

    V oblasti kanalizací zajišťujeme odvádění a likvidaci odpadních a dešťových vod. Provozujeme kanalizační síť v délce 642 km v 54 obcích na Berounsku, Hořovicku, v oblasti Prahy-západ a částečně na Příbramsku.

    K činnostem naší společnosti dále patří nakládání s odpady, realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, služby v oblasti administrativní správy, poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost a řada dalších činností.