FARBILIA, a.s. – prodej a výroba snubních prstenů

1.0
★★★★★
★★★★★
(13)
U Disku 2346/1, 251 01 Říčany Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se zakázkovou výrobou snubních prstenů. Snubní prsteny Farbilia jsou dokonalým šperkem pro vaši cestu společným životem. Díky promyšlenému designu, kvalitním materiálům a preciznímu ručnímu zpracování je budete milovat celý život. Výrobou snubních prstenů se zabýváme od roku 2013. Vyrábíme i zásnubní prsteny a přívěsky.

Recenze

1.0
★★★★★
★★★★★
13 Google recenzí
03486141 ARES
DIČ CZ03486141
Vznik 2014
Mobily 733 468 773
Sociální sítě facebook.com
  • snubní prsteny, snubní prsteny ze žlutého zlata, snubní prsteny z bílého zlata, snubní prsteny s kameny, snubní prsteny z růžového zlata, snubní prsteny z kombinovaného zlata, snubní prsteny s brilianty, snubní prsteny se zirkony, originální snubní prsteny, český výrobce snubních prstenů, zakázková výroba snubních prstenů, rytina do snubních prstenů, výroba snubních prstenů středočeský kraj,moderní snubní prsteny, klasické snubní prsteny, dámské snubní prsteny, pánské snubní prsteny ,jednoduché snubní prsteny, elegantní snubní prsteny, krásné snubní prsteny, dodání snubních prstenů, široké snubní prsteny, úzké snubní prsteny, ryté snubní prsteny, lehké snubní prsteny, snubní prsteny osázené kameny, stříbrné snubní prsteny, platinové snubní prsteny, lesklé snubní prsteny, matné snubní prsteny, hladké snubní prsteny, netradiční snubní prsteny, zlatnická dílna na výrobu snubních prstenů, barevné snubní prsteny, zásnubní prsteny, přívěšky, zakázková výroba prstenů
  • Vyrábíme jedinečné snubní prsteny z bílého zlata, žlutého zlata, růžového zlata, kombinovaného zlata (14 a 18 karátů), stříbra a platiny.

    Naše snubní prsteny vám budou velmi pohodlné na nošení, jelikož je vyrábíme se zaoblenou vnitřní stranou. Do snubních prstenů provádíme rytiny zdarma a poskytujeme doživotní servis zdarma.

    Vyrábíme i zásnubní prsteny z bílého zlato, žlutého zlata, růžového zlata, kombinovaného zlato (14 a 18 karátů) a stříbra. Součástí naší nabídky jsou přívěšky ze zlata a stříbra.

    Veškeré šperky pro vás vyrábíme na zakázku