Muzeum Kutná Hora - Knihtiskárna

Muzeum Kutná Hora - Knihtiskárna, se sídlem Barborská 30/20, 284 01, Kutná Hora-Vnitřní Město, v okrese Kutná Hora a v kraji Střední Čechy, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. O 1620, Městský soud v Praze. Právní forma Obecně prospěšná společnost. Založení v roce 2009. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
Budování veřejně přístupných výstav a stálých expozic, zpřístupňování dosud nezpřístupněných památek veřejnosti, předvádění ukázek historických postupů a tradičních technologií veřejnosti, přednášková a publikační činnost, pořádání akcí pro veřejnost, zajištění financování a nefinanční podpory projektů v oblasti studia, vzdělání, výchovy a potěšení.
Při provozu muzea Knihtiskárna se organizace zavazuje dbát na dodržování principů řízení integračního sociálního podniku, jehož veřejně prospěšným cílem je zaměstnávání a sociální začleňování osob znevýhodněných na trhu práce (OZP a lidé dlouhodobě či opakovaně nezaměstnaní) a to svou hlavní činnost: a) sociální prospěch: zaměstnávání a sociální začleňování osob znevýhodněných na trhu práce, zaměstnanci ze znevýhodněných cílových skupin představují minimálně 30 % zaměstnanců sociálního podniku. Účast zaměstnanců a členů na směřování podniku. Zaměstnancům ze znevýhodněných cílových skupin bude poskytována psychosociální podpora a další pomoc při jejich integraci do společnosti a na trh práce. b) ekonomický prospěch: případný zisk je používán přednostně vrozsahu minimálně 51 % pro rozvoj sociálního podniku, a/nebo pro naplnění veřejně prospěšných cílů. Nezávislost (autonomie) v manažerském rozhodování a řízení na externích zakladatelích nebo zřizovatelích, - alespoň minimální podíl (alespoň 30 %) tržeb zprodeje výrobků a služeb na celkových výnosech. c) environmentální prospěch: zohledňování environmentálních aspektů a výroby i spotřeby. d) místní prospěch: přednostní uspokojování potřeb místní komunity a místní poptávky,- využívání přednostně místních zdrojů, - spolupráce sociálního podniku s místními aktéry.

Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

Trasa do místa www.muzeumkutnahora.info 734 157 880

Otevírací doba

Otevřeno do 16:30
  • Pondělí 09:30 – 16:30
  • Úterý 09:30 – 16:30
  • Středa 09:30 – 16:30
  • Čtvrtek 09:30 – 16:30
  • Pátek 09:30 – 16:30
  • Sobota 09:30 – 16:30
  • Neděle 09:30 – 16:30