HORIZONT-SILIDUR spol. s r. o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(6)
Topolová 2079, 560 09 Česká Třebová Bezdlužná Ověřená firma

Specializujeme se výrobu betonových výrobků pro využití v geotechnice a na výrobu ne zcela běžných betonových tvarovek. Nabízíme vám betonové svahovky, betonové žlaby, odvodňovací žlaby, panely lego a mnoho dalších výrobků.

Recenze

4.7
★★★★★
★★★★★
6 Google recenzí
60467169 ARES
DIČ CZ60467169
Vznik 1994
Mobily 732 290 210
Sociální sítě facebook.com
Ing. Josef Vymetálek (jednatel)
  • svahovky, betonové svahovky, zakázková výroba betonových svahovek, obrubníky s gumou, betonové sloupky, sadařské sloupky, vinařské sloupky, betonové sloupky na ohrazení pastvin, zpevňování břehů vodních toků, zpevňování návodních stran hrází, nádrží, sanace sesuvů, systém ERDOX®, skládané opěrné zdi, jehlany pod řezivo, betonové výrobky na zakázku, betonový žlab na napájení, betonový žlab na krmení, betonové žlaby s plovákovým doplňováním, lego panely, odvodňovací žlaby
  • Zabýváme se výrobou betonových výrobků od roku 1994. Specializujeme se zejména na výrobu unikátních svahovek „rodiny“ Löffelstein a pevných svahů. Naše svahovky udrží každý svah.

    Náš sortiment tvoří betonové svahovky řady Löffelstein pro skládané opěrné, zárubní a obkladní zdi, viniční a sadařské sloupky, zahradní obrubníky s gumou, jehlany pod řezivo, betonové žlaby na krmení a napájení, betonové žlaby s plovákovým doplňováním, panely lego, odvodňovací žlaby a systém erdox (originální způsob sanace sesuvů zemních svahů a konstrukce opěrných zdí).