Městská společnost sportovní a rekreační areály, s.r.o.

3.8
★★★★★
★★★★★
(128)
Viničná 31, 293 01 Mladá Boleslav Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme sportovní a rekreační areály v Mladé Boleslavi – městský bazén, aquapark, wellness, městské koupaliště, loděnice, cyklopark na štěpánce, městský skatepark, zimní stadion, letní cvičiště máj, městský sportovní areál, městská sportovní hala a další sportovní zařízení.

Recenze

3.8
★★★★★
★★★★★
128 Facebook recenzí
28168151 ARES
DIČ CZ28168151
Vznik 2007
Mobily 725 004 472
Ing. Ondřej Rameš (obchodní a provozní ředitel)
  • sportovní zařízení, sportovní hala, letní koupaliště, plavecký bazén, městský bazén, restaurace, aquapark, saunové ceremoniály, relaxační bazén, vířivky, vířivé vany, kneippův chodník, finská sauna, sauny, parní kabina, parní komora, masáže, sportovní masáže, dětský svět, wellness, bazén, letní terasa, grilování, občerstvení, relax centrum, zimní stadion, loděnice, fotbalgolf, půjčovna lodí, hřiště, skatepark, cyklopark, bikepark, pumptrack, aquapark, sportovní zařízení,
  • Naše společnost provozuje mnoho sportovních a rekreačních areálů v Mladé Boleslavi včetně městského bazénu Štěpánka a plaveckého bazénu Sokolovna.

    Součástí bazénu Štěpánka je wellness, ve kterém můžete navštívit finskou saunu, Kneippův chodník, parní kabinu s vůní eukalyptu a vířivku s kapacitou pro 7 osob a se stále udržovanou teplotou 36 °C. V celém prostoru wellness se nachází několik polohovacích lehátek, ratanová lehátka a 3 vyhřívaná lehátka. Návštěvu bazénu Štěpánka můžete zakončit v naší restauraci.

    Plavecký bazén Sokolovna nabízí kromě plaveckých drah i parní komoru a vířivou koupel. 

    Navštivte nás! U nás si skvěle zasportujete, užijete si mnoho zábavy a odpočinete si v našem wellness.