Respondeo, z. s.

4.9
★★★★★
★★★★★
(7)
Náměstí Přemyslovců 14/11, 288 02 Nymburk Bezdlužná

Respondeo, z.s.je největší organizací svého druhu ve Středočeském kraji. Poskytuje sociální službu občanská poradna, intervenční centrum a program pomoc rodinám s dětmi. Služby jsou bezplatné.

Občanská poradna Respondeo, z.s.

Občanská poradna nabízí bezplatné profesionální poradenství pro všechny, kteří se ocitli v tíživé životní situaci. Poradna poskytuje rady a podporu občanům starším 18 let, kteří se dostali do nepříznivé sociální situace a neznají svá práva, povinnosti nebo dostupné služby. Radíme všem, kteří nejsou schopni vyjádřit své potřeby a hájit své oprávněné zájmy. Našim klientům radíme v oblasti řešení dluhových pastí, řešíme otázky rodinných a mezilidských vztahů. Zabýváme se majetkoprávními vztahy a náhradami škod, bydlením, ochranou spotřebitele, přestupky a sférou trestního práva. Dále se zaměřujeme na pracovněprávní vztahy, sociální dávky, občanský soudní řád, lidská práva a výkon rozhodnutí.

Intervenční centrum Respondeo, z.s.

Intervenční centrum nabízí bezplatnou pomoc obětem domácího násilí. Cílovou skupinou jsou osoby ve věku od 16 let ohrožené násilným chováním ze strany svých blízkých nebo ze strany těch, kdo s nimi žijí ve společném obydlí. Klient může anonymně a diskrétně sdílet své problémy a potřeby, a to v důvěrném, bezpečném a respektujícím vztahu s pracovníkem centra. Intervenční centrum nabízí psychosociální pomoc a právní poradenství, pomoc při sepisování dokumentů, dále nabízí doprovody, asistence a zastupování při jednání s úřady, zprostředkovává také kontakty na další návazné organizace.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Facebook recenzí
4.8
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
26631628 ARES
Vznik 2003
Telefony 325 211 148
Mobily 775 561 847
Veronika Pačesová, DiS (ředitelka)
Mgr. Alena Líbalová (vedoucí sociálních služeb, zástupkyně ředitelky)
  • poradenství, lidská práva, sociální služby, pracovněprávní oblast, intervenční centrum, program pomoc rodinám s dětmi, domácí násilí, sociální a právní poradenství, občanské poradny, služby občanské poradny, Intervenční centrum Respondeo, z.s.