Vyšší odborná škola, střední škola, jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, základní škola a mateřská škola MILLS, s.r.o.

Dopřejte dětem kvalitní vzdělání a přihlaste je do některé z našich škol. Pro nejmenší provozujeme soukromou mateřskou školu. Bonusem MŠ Čelákovice je výuka angličtiny. Dále provozujeme VOŠ s obory jako je diplomovaný farmaceutický asistent nebo diplomovaný zdravotní laborant.

25097881 ARES
Vznik 1997
Telefony 326 999 342
Mobily 604 841 243
Sociální sítě facebook.com
PaedDr. Michaela Myšková (jednatel)
PaedDr. Monika Montfortová (jednatel)
Ing. Marika Myšková (jednatel)
  • Mills, vyšší odborná škola, střední škola, základní škola Čelákovice, mateřská škola Čelákovice, diplomovaný farmaceutický asistent, diplomovaný zdravotní laborant, sociální práce, pomaturitní dálkové studium, předškolní a mimoškolní pedagogika, angličtina od 1. ročníku, získání odborné kvalifikace, získání odborné kvalifikace pro výkon profese, jazykové kurzy, diplomovaná všeobecná sestra, asistent pedagoga, kurz asistenta pedagoga, soukromá základní škola, ZŠ Praha - východ, soukromá mateřská škola, mateřská škola Větrníček, VOŠ zdravotnická, MŠ Čelákovice, ZŠ Čelákovice, anglická školka, školka s angličtinou, mateřská škola Brandýs nad Labem, mateřská škola Lysá nad Labem
  • Jsme soukromá vzdělávací instituce. Provozujeme Mateřskou školu Větrníček, Základní školu Větrník, Střední odbornou školu MILLS, Vyšší odbornou školu MILLS a celoživotní vzdělávání.

    Naše MŠ Větrníček není obyčejnou školkou, jelikož klademe důraz na individuální přístup, zkušené učitelky a pocit bezpečí. Bonusem je výuka angličtiny.

    V Základní škola Větrník se děti učí v malé třídě s individuálním přístupem učitelů. Angličtinu zde vyučujeme už od první třídy.

    Na Vyšší odborné škole MILLS nabízíme obory jako je Všeobecná sestra, Farmaceutický asistent, Zdravotní laborant a Sociální práce. Důraz klademe zejména na odbornou praxi.