Kamenictví Všetečka s.r.o.

Jsme rodinné kamenictví s tradicí od roku 1990. Nabízíme vám kvalitní a komplexní kamenické práce všeho druhu – od realizace návrhu přes výrobu až po finální instalaci. Nabízíme výrobu pomníků, hrobů, hrobových desek, uren atd. Zhotovíme kamenné výrobky i pro váš dům a zahradu.

Miloslav Všetečka (jednatel)
  • kamenictví, kamenosochařství, kamenické práce, kamenické služby, kamenictví Všetečka, komplexní kamenické práce, kamenné výrobky, pomníky, hrobové pomníky, urnové pomníky, hrobové desky, jednohroby, dvojhroby, urnové hroby, zvířecí hroby, urny, hřbitovní doplňky, keramické fotografie, opaxitové desky, gravírace, příseky do nápisových desek, opravy pomníků, rekonstrukce pomníků, čištění pomníků, impregnace pomníků, hřbitovní doplňky, pohřební služby, kamenná dlažba, kamenné parapety, kamenné sokly, kamenné schody, kamenné dekorace, dekorace z kamene, kamenné krby, kuchyňské pracovní desky, koupelnové umyvadlové desky, obklady do kuchyní, obklady do koupelen, kamenné schodiště, kamenné pulty, kamenné bary, kamenné stolky, plastiky, sochy
  • Poskytujeme vám kvalitní a komplexní kamenické práce všeho druhu. Zajišťujeme zakázkovou výrobu na míru a kvalitní ruční provedení. U nás můžete vybírat až z 300 druhů materiálů. Vyrábíme pro vás jak z přírodních, tak i umělých materiálů. 

    Na zakázku vyrábíme hrobové pomníky, urnové pomníky, jednohroby, dvojhroby, urnové hroby, zvířecí hroby a hrobové desky. Součástí našich služeb jsou opravy, rekonstrukce, čištění a impregnace pomníků. Také obnovujeme písmo na nápisových deskách.

    Dále vyrábíme kamenné výrobky pro dům (kuchyňské pracovní desky, koupelnové umyvadlové desky, parapety atd.) a pro zahradu (schody, dlažby, dekorace atd.).