POHŘEBNÍ SLUŽBA VŠETEČKA (pobočka Sedlčany)

Poskytujeme kompletní pohřební služby a kvalitní kamenické práce všeho druhu. V rámci pohřebních služeb provádíme převozy zesnulých, smuteční obřady, kremace, pohřby do země atd. V našem kamenictví vyrábíme pomníky, hrobové desky, hřbitovní doplňky, zahradní doplňky, kuchyňské desky a mnoho dalších výrobků.

Miloslav Všetečka (majitel)
  • pohřeb, pohřební služby, komplexní zajištění pohřbu, kremace, smuteční obřad, kamenictví, kamenické práce, kamenické služby, kamenictví Příbram, výrobky z přírodního kamene, výrobky z umělého kamene, hrobové pomníky, urnové pomníky, hrobové desky, jednohroby, dvojhroby, urnové hroby, zvířecí hroby, urny, hřbitovní doplňky, keramické fotografie, opaxitové desky, gravírace, příseky do nápisových desek, dlažby, parapety, sokly, schody, krby, dekorace, kuchyňské pracovní desky, kuchyňské desky, koupelnové umyvadlové desky, koupelnové desky, umyvadlové desky, obklady do kuchyní, obklady do koupelen, schodiště, pulty, bary, stolky, plastiky, sochy, doplňky
  • Jsme profesionální pohřební služba a kamenictví. Poskytujeme komplexní pohřební služby od převozu zesnulého přes přípravu smutečního obřadu až po pohřeb do země či kremaci. Kamenické práce provádíme všeho druhu, a to kvalitně a poctivou ruční prací. Zajistíme pro vás vše od realizace návrhu přes výrobu až po finální instalaci. U nás si můžete vybrat až z 300 druhů materiálů. Nabízíme vám pomníky, hrobové desky, jednohroby, dvojhroby, urnové hroby, zvířecí hroby, hřbitovní doplňky atd. Vyrábíme také spoustu výrobků pro váš dům a zahradu, jako jsou kuchyňské pracovní desky, koupelnové umyvadlové desky, obklady, schodiště, zahradní doplňky a mnoho dalšího.