AROVA SERVIS s.r.o.

4.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Lhota u Příbramě 118, 261 01 Lhota u Příbramě Bezdlužná Ověřená firma

V AROVA SERVIS se zabýváme výrobou rozvaděčů nn na vysoké technické úrovni. Při výrobě vždy dodržujeme platnou legislativu a příslušné předpisy. V našem sortimentu naleznete elektroměrové rozvaděče, staveništní rozvaděče i stoupačkové rozvaděče.

Recenze

4.0
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
27213072 ARES
DIČ CZ27213072
Vznik 1992
Telefony 318 626 505
  • výroba rozvaděčů, rozvaděče nn, PRE, ČEZ, E-ON, rozvaděčové skříně, rozvaděč, elektroměrové rozvaděče, stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech, okruhové jisticí skříně, staveništní rozvaděče, stoupačkové rozvaděče, elektroměrové rozvaděče – přímé měření, elektroměrové rozvaděče – nepřímé měření, měření spotřeby, měření spotřeby elektrické energie
  • Zabýváme se výrobou rozvaděčů nn. Specializujeme se zejména na výrobu rozvaděčů elektroměrových pro připojení v distribučních sítích PRE, ČEZ, E-ON, staveništních a okruhových jisticích skříní. Naším odběratelům, podle zákona č. 22/1997 Sb., deklarujeme typové zkoušky, certifikace, kusové zkoušky, prohlášení o shodě a garance. V AROVA SERVIS vám nabízíme elektroměrové rozvaděče, stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech, elektroměrové rozvaděče – přímé měření, elektroměrové rozvaděče – nepřímé měření, staveništní rozvaděče a okruhové jisticí skříně.