JUBEL spol. s r.o.

Nabízíme vám pronájem skladovacích prostor a pronájem kanceláří na Praze 10 – Hostivař. Kanceláře jsou umístěné v moderních administrativních budovách. Jsou klimatizované a s kompletním zázemím. Skladové prostory pronajímáme včetně provozní kanceláře. Využijte pronájem skladů a kanceláří v atraktivní lokalitě. Aktuálně volné prostory naleznete na našem webu.

60489022 ARES
DIČ CZ60489022
Vznik 1994
Telefony 296 365 305
Mobily 602 336 397
Ing. Václav Beníšek (jednatel)
Tomáš Beníšek (manažer)
  • Jubel, Jubel Praha, kontakt Jubel, sklady, skladovací služby, kanceláře, pronájem skladů, pronájem kanceláří, pronájem nebytových prostor, pronájem skladových prostor, komerční prostory, pronájem komerčních prostor, volné prostory, volné prostory k pronájmu, pronájem klimatizovaných kanceláří, výhodně umístěné kanceláře, vytápěné kanceláře, klimatizované kanceláře, klimatizovaná administrativní budova, skladovací a kancelářské prostory se strategickou polohou, kanceláře k pronájmu, vytápěné skladové prostory, Praha, Praha 10
  • Poskytujeme vám pronájem kanceláří a skladů v městské části Praha 10 – Hostivař. Celkem pronajímáme 6 budov o výšce až 4 podlaží.

    Veškeré prostory se nacházejí v uzavřeném, oploceném a střeženém areálu. Parkování je možné přímo u budovy nebo na vyhrazených místech v areálu.

    Kanceláře se nacházejí v moderních klimatizovaných administrativních budovách. Disponují kompletním zázemím.

    Sklady mají výšku stropů 3,4 m a nosnost jejich podlah je 800 kg/m2.

    Všem nájemcům poskytujeme nadstandardní služby, mezi které patří služby recepce, možnost zapůjčení zasedací místnosti, parkování pro zákazníky, zapůjčení čisticí techniky pro sklady a možnost venkovního posezení v udržované zahradě.