ELKOM P.P. s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(30)
Smečenská 1026, 272 04 Kladno Bezdlužná Ověřená firma

Nabízíme vám široký sortiment palubek, OSB desek, klasických prken, hoblovaných prken, krovů a řadu dalších produktů. K tomu nabízíme i léty prověřené nátěrové hmoty, na které máme ty nejlepší reference. Pracujeme s nimi totiž i my. Budete-li mít jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám vybereme produkt, který bude odpovídat vašim požadavkům.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
30 Google recenzí
25744798 ARES
DIČ CZ25744798
Vznik 1999
Telefony 312 240 360
Mobily 602 201 008
Karel Pečený (jednatel)
  • obkladové palubky, podlahové palubky, OSB desky, prkna, hoblovaná prkna, plotovky, dřevo, řezivo na míru, krovy, fošny, latě, střešní latě, trámy, nátěry, nátěry na dřevo, přírodní nátěry, hoblování, KVH hranoly, hoblované hranoly, fošny, stavební řezivo, dřevo, palivové dřevo, kovovýroba, zakázková kovovýroba, ozdobná zábradlí, ploty, vrata, brány, bezpečnostní mříže, ocelové konstrukce, elektroinstalace, měření a regulace, opravárenské svařování hliníků a litin, elektrické zabezpečení objektů, montáže elektrických přípojek do 22 kV, prodej barev, barvy, nátěrové hmoty, olejové lazury, nátěry, Osmo
  • Naše firma se specializuje na prodej a dodávky dřeva a stavebního řeziva firmám, řemeslníkům a kutilům. Provozujeme jak velkoobchod, tak i maloobchod.

    Nabízíme vám široký sortiment klasických prken, krovů, OSB desek, palubek, hoblovaných prken, fošen, střešních latí a KVH hranolů. Dále nabízíme palivové dřevo

    Zabýváme se také kovovýrobou z oceli a nerezu. Na zakázku vyrábíme ozdobná zábradlí, ploty, vrata, brány, bezpečnostní mříže a ocelové konstrukce.