HEIDENHAIN s.r.o. – CNC řízení Praha

5.0
★★★★★
★★★★★
(6)
Dolnoměcholupská 12b, 102 00 Praha 10 – Hostivař Bezdlužná Ověřená firma

Ve společnosti HEIDENHAIN vyvíjíme a vyrábíme měřicí přístroje a řídicí techniku pro náročné aplikace polohování. Mezi naše výrobky patří lineární snímače, úhlové snímače, rotační snímače, CNC řízení a další.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
48108031 ARES
DIČ CZ48108031
Vznik 1992
Telefony 272 658 131
Ing. Vojtěch Marek (jednatel)
Ing. Josef Fojtík (servis)
  • HEIDENHAIN s.r.o., kontakt HEIDENHAIN s.r.o., měřicí přístroje, měřicí technika pro náročné aplikace polohování, řídicí technika pro náročné aplikace polohování, lineární úhlové snímače, měření délek, indikace polohy, elektrické pohony, oprava produktů HEIDENHAIN, servis produktů, náhradní díly HEIDENHAIN, řízení pro náročné aplikace polohování, lineární snímače, úhlové snímače, rotační snímače, lineární snímače zapouzdřené, lineární snímače otevřené, zapouzdřené úhlové snímače, modulární úhlové snímače s optickým snímáním, modulární úhlové snímače s magnetickým snímáním, rotační snímače, rotační snímače s vlastním uložením, dotyková měřidla, dotykové sondy, CNC řízení, pohony pro CNC řízení, lineární motory, Etel, pohony pro CNC, servis pohonů, momentové motory Etel, RSF, NUMERIK JENA, odměřování AMO (RSF)
  • Zabýváme se vývojem a výrobou lineárních snímačů, úhlových snímačů, rotačních snímačů, indikátorů polohy a řízení pro náročné aplikace polohování.

    Díky našim výrobkům zíkáte řešení pro všechny aplikace, kde je vyžadována nejvyšší možná přesnost, spolehlivá reprodukovatelnost a opakovatelnost.

    Naše produkty se používají ve vysoce přesných obráběcích strojích, v provozech na výrobu a zpracování elektronických součástí, automatických systémech a strojích. Produkty HEIDENHAIN dále dodáváme výrobcům výtahů, lékařských technologií atd.