ELMEP s.r.o.

3.8
★★★★★
★★★★★
(8)
V Růžovém údolí 556, 278 01 Kralupy nad Vltavou Bezdlužná Ověřená firma

Specializujeme se na kompletní služby a dodávky automatizační techniky. V naší nabídce naleznete analyzační techniku (analyzátory, chromatografy...), bezpečnostní systémy (plynové detekce, kamerové systémy, el. zabezpečovací systémy...), měřicí a regulační techniku, řídicí systémy a mnoho dalšího.

Recenze

3.8
★★★★★
★★★★★
8 Google recenzí
26461811 ARES
DIČ CZ26461811
Vznik 1991
Telefony 315 617 311
Sociální sítě facebook.com
Ing. Jiří Stránský (jednatel)
Stanislav Stránský (jednatel)
  • systémová řešení pro průmyslové podniky, automatizační technika, analyzační technika, analyzátory plynů, analyzátory kapalin, chromatografy, zařízení pro úpravu vzorku, technologické domky, technologické kontejnery, měřící a regulační technika, řídící systémy programování, bezpečnostní systémy, plynová detekce, elektronické požární systémy, elektronické zabezpečovací systémy, polní instrumentace, metrologické služby, pozicionéry a ventily, průmyslové kamerové systémy, hasicí a ochlazovací systémy, inženýring a projektování, projekce pro ČEZ distribuce, sil klasifikace, hazop, databázové systémy, posuzování rizik, procesní bezpečnost, řízení rizik, vzduchotechnika, klimatizace
  • Poskytujeme systémová řešení pro průmyslové firmy. Největší zkušenosti máme v oblasti průmyslové automatizace. 

    Nabízíme vám analyzační techniku (analyzátory, chromatografy, zařízení pro úpravu vzorku, technologické kontejnery) a bezpečnostní systémy (plynové detekce, el. požární systémy, el. zabezpečovací systémy, kamerové systémy, hasicí a ochlazovací systémy). 

    Provádíme projekční práce a inženýring pro všechny poskytované produkty.

    Pro všechny naše produkty zajišťujeme kvalifikovanou montáž