H-vet.spol.s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(613)
Lochotínská 699, 109 00 Praha 10-Horní Měcholupy Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme veterinární kliniku pro malá zvířata. Léčíme nejen nemoci psů a koček, ale i nemoci králíků a malých savců. Naší specializací je interní medicína, chirurgie, ortopedie a kardiologie. V rámci kardiologie provádíme echokardiografii. Navštivte naši veterinu, o vašeho mazlíčka se postaráme jako o vlastního.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
16 Facebook recenzí
4.6
★★★★★
★★★★★
597 Google recenzí
25123777 ARES
DIČ CZ25123777
Vznik 1997
Telefony 271 961 092
Sociální sítě facebook.com
MVDr. Petr Holda (jednatel, veterinární lékař)
MVDr. Zdeněk Valeš (spolumajitel, veterinární lékař)
  • veterinární klinika, klinika pro malá zvířata, veterinární ordinace, veterina, veterinární endokrinologie, veterinární kardiologie, respirační onemocnění zvířat, veterinární urologie, alergická onemocnění pes kočka, veterinární chirurgie, veterinární ortopedie, nemoci králíků a malých savců, MVDr. Petr Holda, MVDr. Zdeněk Valeš, veterinární pohotovost, nemoci morčat, nemoci potkanů, RTG, echokardiografie, sono ošetření zubů, veterinární dřezy, konzultace, operace, nemoci psů a koček, vakcinace zvířat, čipování zvířat, označování zvířat, vyšetření březí zvířat, odstranění zubního kamene, vyšetření trusu, klinické vyšetření zvířat, interní medicína, chirurgie, ortopedie, kardiologie
  • Na veterinární klinice H-Vet poskytujeme odbornou veterinární péči malým zvířatům. Našimi pacienty jsou nejen psi a kočky, ale i králíci a další drobní savci. 

    Provádíme klinické vyšetření zdravých zvířat před očkováním, výstavou nebo cestou do zahraničí, navrhujeme vakcinaci v individuálním schématu, vyšetřujeme trus a připravujeme antiparazitární program, odstraňujeme zubní kámen ultrazvukem, aplikujeme čipy, vyšetřujeme ultrazvukem březí zvířata a poskytujeme mnoho dalších služeb. 

    Nemocná zvířata odborně vyšetřujeme, provádíme přístrojová vyšetření a odebíráme vzorky pro laboratorní vyšetření.