Paracelsium Praha s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(11)
Sarajevská 1049/6, 120 00 Praha 2-Vinohrady Bezdlužná

Poskytujeme léčbu a úpravu vnitřního prostředí a poruch imunity a imunologie a dále léčíme alergie, astma, ekzém, borreliózu, mononukleózu, mykózy, únavový syndrom, arthrózy, průjem, zácpu, záněty kůže, močových cest. U rakoviny jde o terapii podpůrnou.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
5 Facebook recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
6 Google recenzí
26706032 ARES
Vznik 2002
Telefony 222 727 093
Mobily 739 352 698
Sociální sítě facebook.com
MUDr. STANISLAVA BANNASOVÁ (jednatel)
  • léčby, úpravy vnitřního prostředí, poruchy imunity, imunologie, alergie, astma, ekzémy, borreliózy, mononukleózy, mykózy, únavové syndromy, arthrózy, průjmy, zácpy, záněty kůže, močové cesty, odborné poradenství, alergologická vyšetření, oslabení imunity, alergologická onemocnění, alergologické ordinace a pracoviště, Ordinace pro alergologii, Ordinace pro klinickou imunologii, alergologie a imunologie, dětská alergologie, alergologie pro dospělé, imunologická laboratoř, interna, komplexní péče o dětské pacienty, komplexní péče o dospělé pacienty, alergologická ambulance, Prick testy, spirometrické vyšetření, vyšetření funkce plic, bronchodilatační test, alergologie, alergická rýma, alergický zánět spojivek, alergické průduškové astma, potravinové alergie, atopické ekzémy, kožní potíže, alergické reakce, kontaktní alergie, alergologicko-imunologické ordinace, klinická imunologie, reakce imunitního systému, autovakcíny, Infuzní terapie vitamíny, atopický ekzém, kryosauna, bioterapie
  • Jsme nestátní zdravotnické zařízení v centru Prahy. V Paracelsium Praha se od roku 1993 věnuje výrobě a terapií individuálních preparátů (SIAB – specifická individuální autobioterapie) připravovaných z biologického materiálu pacienta. Používáme vlastní diagnostické metody, jejímž jádrem je mikroskopické vyšetřování krevního krystalizátu, připravovaného z žilní krve nemocného. Paracelsium Praha využívá k terapii vlastní infuzní stacionář. Zde pomocí infuze aplikujeme nitrožilní vitamín C, skupiny B, minerálů a jiných tělu vlastních látek. Jsme schopni zajistit infuzní terapie i u pacientů s akutními bolestmi zad. Smyslem naší péče je udržení zdraví a dobré fyzické i psychické kondice.

    Prevence by měla být v celé medicíně základním heslem.

    V současnosti Paracelsiem bylo ošetřeno téměř dvacet tisíc pacientů. Mnozí z nich přišli, až když ostatní léčebné možnosti selhaly. 

Poslat poptávku Trasa do místa www.paracelsiumpraha.cz 222 727 093 [email protected]

Otevírací doba

Otevřeno do 17:00
  • Pondělí 09:00 – 17:00
  • Úterý 09:00 – 17:00
  • Středa 09:00 – 17:00
  • Čtvrtek 09:00 – 17:00
  • Pátek 09:00 – 17:00
  • Sobota Zavřeno
  • Neděle Zavřeno