KCK SALVE spol. s r.o. – Soukromé zdravotnické středisko

4.0
★★★★★
★★★★★
(34)
Americká 316/42, 120 00 Praha 2 – Vinohrady Ověřená firma

Jsme specializované ambulantní zdravotnické zařízení, které vám poskytuje špičkové služby již více než 20 let. Poskytujeme zdravotní služby pro dospělé i děti. Provozujeme ambulanci gynekologie, dermatovenerologie, ortopedie, dermatologie a estetické dermatologie. Provádíme masáže.

Recenze

4.2
★★★★★
★★★★★
21 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
3.5
★★★★★
★★★★★
12 Znamylekar.cz recenzí
61461717 ARES
DIČ CZ61461717
Vznik 1994
Telefony 224 251 052
Mobily 603 554 298
MUDr. Hynek Heřman (jednatel)
Ing. Štěpán Havlas (jednatel)
MUDr. Michaela Mikešová (gynekologie)
MUDr. Pavel Čech (ortopedie)
MUDr. Kateřina Bláhová (gynekologie)
MUDr. Nikola Vološčuková (dermatologie)
  • soukromé zdravotnické středisko, ambulantní zdravotnické zařízení, společná lékařská praxe, zdravotnická zařízení, soukromá zdravotnická zařízení, zdravotní služby pro dospělé, zdravotní služby pro děti, gynekologie, dermatovenerologie, ortopedie, soukromá lékařská praxe, dermatologie, ortopedie pro dospělé, ortopedie pro děti, gynekologie a porodnictví, vyšetření, kožní lékařství, gynekologicko-porodnická péče, těhotenská poradna, estetická dermatologie, kožní ambulance, kožní lékařství, kosmetika, ortopedická ambulantní péče, masáže, aplikace botulotoxin, aplikace botoxu, botox, chemický peeling, elektrokoagulaci
  • V našem zdravotnickém zařízení vám poskytujeme ambulantní gynekologicko-porodnickou péči, ortopedickou péči a dermatologickou péči, včetně estetické dermatologie a kosmetiky. 

    Postarají se o vás kvalifikovaní lékaři s dlouholetými zkušenostmi v oboru, kteří dlouhodobě působili či stále působí v předních českých nemocnicích. 

    V našem zařízení dále nabízíme relaxační a terapeutické masáže

    Jsme smluvním partnerem všech českých zdravotních pojišťoven.