Mixánek s.r.o.

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Přepeřská 1302, 511 01 Turnov Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se prodejem kladkostrojů LIFTKET. V naší nabídce naleznete elektrické řetězové kladkostroje, které jsou nejprodávanějšími kladkostroji v Evropě. Součástí naší nabídky jsou kladkostroje pro zábavní průmysl, speciální kladkostroje a komponenty pro podvěsné jeřáby.

Recenze

4.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
27485081 ARES
DIČ CZ27485081
Vznik 2005
Telefony 481 313 142
Ivo Mixánek (jednatel)
Bc.Lukáš Mixánek (jednatel)
Lucie Mixánková (jednatel)
  • elektrické řetězové kladkostroje, řetězové kladkostroje, kladkostroje, kladkostroje LIFTKET, LIFTKET, zdvihací technika, manipulační technika, zvedáky, zdviháky, navijáky, komponenty pro jeřáby, komponenty liftket, pojezdy, pojezdové jednotky, podvěsné systémy, podvěsné jeřáby, jeřábové systémy, kladkostroj, řetězový kladkostroj, elektrický řetězový kladkostroj, kladkostroje LIFTKET STAR, kladkostroje LIFTKET POWER, kladkostroje LIFTKET VFD, kladkostroje pro zábavní průmysl, speciální kladkostroje, servis kladkostrojů
  • V Mixánek s.r.o. se zabýváme prodejem kladkostrojů LIFTKET, které vyrábí německá společnost LIFTKET Hoffmann GmbH.

    Jsme výhradními zástupci LIFTKET pro Českou republiku již od roku 1994. Dodáváme i na Slovensko.  

    Nabízíme vám kladkostroje LIFTKET STAR, kladkostroje LIFTKET POWER, kladkostroje LIFTKET VFD, kladkostroje pro zábavní průmysl, speciální kladkostroje LIFTKET a komponenty LIFTKET. 

    Všechny náhradní díly máme skladem. Kladkostroje dodáváme v krátkých dodacích lhůtách. Poskytujeme kvalitní a rychlý záruční i pozáruční servis.