SH COM s.r.o. – potřeby pro hobby tvoření PENTART

Zabýváme se prodejem potřeb pro kreativní tvoření značky PENTART. V našem sortimentu naleznete akrylové barvy, glow paint barvy, barvy na sklo, barvy pro pouring, batikovací barvy, barvy na textil a kůži, patiny, tekuté kovy, lihové inkousty, perlová pera a mnoho dalšího. Navštivte náš e-shop!

27476057 ARES
DIČ CZ27476057
Vznik 2005
Mobily 774 210 874
Sociální sítě facebook.com
  • pentart, potřeby pro kreativní tvoření, kreativní tvoření, výtvarné potřeby, umělecké potřeby, hobby tvoření, domácí tvoření, akrylové barvy, pera pen, barvy na textil, barvy na kůži, akrylové pasty, lihové inkousty, pudry a galaxy flakes, barvy na sklo, patiny, papers for you, rýžové papíry, scrapbookové papíry, tekuté kovy, transfer, pouring, rice paper, papíry na decoupage, ubrousky na decoupage, křídové barvy, tabulové barvy, chalky paint, konturovací linery, svítící barvy, glow paint, inkousty, barva do pryskyřic, pudr do pryskyřic, krakel, malířské potřeby, výtvarné potřeby, potřeby pro hobby tvoření
  • Prodáváme výrobky pro hobby tvoření PENTART, které jsou úžasné pro rozličné tvoření – decoupage technika, mix media, patinování i ostatní kreativní techniky. 

    Výrobky PENTART jsou velmi kvalitní. Disponují širokou rozmanitostí barev a možností, jak tyto produkty použít.

    U nás zakoupíte odlévací hmoty a pryskyřice, akrylové barvy, křídové barvy, barvy na sklo, tabulové barvy, barvy na textil a kůži a mnoho dalšího. 

    Nakupovat můžete v našem kamenném obchodě v Lomnici nad Popelkou nebo na našem e-shopu.