MUDr. Denisa Nyplová

5.0
★★★★★
★★★★★
(30)
Na Kopci 3055/9, 466 01 Jablonec nad Nisou Bezdlužná Ověřená firma

V ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost poskytujeme komplexní léčebně preventivní péči dětským pacientům od narození do 19 let věku. Provádíme preventivní prohlídky, očkování a výkony nehrazené ze zdravotního pojištění. Ordinuje dětský lékař MUDr. Denisa Nyplová.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
25 Facebook recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
01153455 ARES
Vznik 2013
Telefony 483 311 332
Mobily 722 913 808
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
MUDr. Denisa Nyplová (majitel)
Jana Nováková Arltová (dětská sestra)
  • MUDr. Denisa Nyplová, ordinace na kopci, ordinace praktického lékaře pro děti a dorost, praktický lékař, dětský lékař, praktický dětský lékař, praktický lékař pro děti a dorost, očkování, povinná očkování, nadstandardní očkování, preventivní prohlídky, pediatr, výkony nehrazené ze zdravotního pojištění, přístroje pro rychlou diagnostiku onemocnění, QuikRead go k vyšetření CRP, Strep A, močový analyzátor LAURA smart, nastřelování náušnic, sportovní prohlídky, celkové prohlídky, posudky a potvrzení, přihlášky, výpisy z dokumentace, pojistné formuláře, očkování klíšťová encefalitida, očkování meningokoková onemocnění, očkování žloutenka A, očkování pneumokokové nákazy, očkování HPV, očkování plané neštovice, očkování rotavirové infekce, očkování chřipka, aplikace MADEVIO
  • Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost MUDr. Denisy Nyplové poskytuje komplexní péči dětským pacientům od 72 hodin po porodu do 19 let věku.

    Provádíme léčebně preventivní výkony včetně preventivních prohlídek a povinných i nadstandardních očkování. Provádíme i výkony nehrazené ze zdravotního pojištění. 

    Disponujeme moderně vybavenou ordinací. Využíváme přístroje pro rychlou diagnostiku onemocnění – QuikRead go k vyšetření CRP, Strep A a močový analyzátor LAURA smart. Vystavujeme různé posudky a potvrzení, přihlášky, výpisy z dokumentace, pojistné formuláře apod.