RATTAY kovové hadice s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Kladenská 287/4, 460 07 Liberec III – Jeřáb Bezdlužná Ověřená firma

Jsme předním dodavatelem kovových hadic a kompenzátorů pro širokou škálu průmyslových odvětví. S výrobou a prodejem hadic a kompenzátorů máme dlouholeté zkušenosti. Mezi naše další služby patří svařovací práce.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
64053636 ARES
DIČ CZ64053636
Vznik 1996
Mobily 774 928 132
Ing. Jan Fendrich (jednatel)
Aleš Jirka (technický vedoucí)
Stanislav Balga (obchodní zástupce)
  • hadice, výroba hadic, prodej hadic, kovové hadice, nerezové hadice, gumové hadice, výfukové hadice, odsávací hadice, letování, pájení, svařování, hadicové přípojky, nerezové hadice, vsuvky, vsuvky ploché, vsuvky kuželové, vlnovcové hadice, výroba vlnovcových hadic, vlnovcové hadice, navařovací trubky, flexibilní nerezové hadice, hadice z vlnovce, plynové hadice nerez, vodovodní hadice z nerez vlnovce, kompenzátory, vlnovcové kompenzátory, kompenzátory potrubí topení, gumové kompenzátory, potrubní kompenzátory, tkaninové kompenzátory, nerezové kompenzátory, svařovací práce, svařování metodami TIG a MAG
  • Zabýváme se výrobou a dodávkami nerezových hadic a kompenzátorů pro různé oblasti použití. Realizujeme také návrhy hadic a kompenzátorů přímo na míru zákazníkovi. 

    Naše kovové hadice pro přepravu kapalin a plynů odolávají vysokým provozním teplotám a tlakům.

    Dodáváme hadice těchto typů: typ HR I/S – standardní profil, typ HR I/E – úzký profil, typ HR I/H – silnostěnný profil pro vysoké tlaky a typ HR II/A – skládaný plochý profil. 

    Součástí našich služeb jsou také svařovací práce. Specializujeme se na svařování metodami TIG a MAG