AC Turnov

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
Skálova 207, 511 01 Turnov Ověřená firma

Máte zájem o atletiku? Staňte se členem našeho atletického klubu. Již řadu let patří náš atletický klub AC Turnov mezi nejúspěšnější atletické oddíly v České republice. Působíme na atletickém stadionu v Turnově. Věnujeme se atletické přípravce, trenérské činnosti i závodní činnosti.

Recenze

4.7
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
00527271 ARES
Vznik 1990
Mobily 724 022 275
Sociální sítě facebook.com
  • atletika, posilovna atletika , atletická přípravka, trenérská činnost atletika, závodní činnost atletika, memoriál Ludvíka Daňka, atletičtí rozhodčí, nábor atletika, příměstské atletické tábory, posilovna, oddíl žactvo atletika, rozvrh tréninků atletika, atletický oddíl, atletika oddíl rekordy, atletický trojboj, atletický trojboj s Adamem, diskaři turnov, hod diskem turnov, světový rekord v hodu diskem, Ludvík Daněk, Adam Sebastian Helcelet, desetiboj turnov, atletický stadion, trenérská činnost, atletický klub
  • V našem atletickém klubu AC Turnov provozujeme atletické přípravky pro děti, tréninkové skupiny mládeže a přípravy vrcholových atletů. Naši atleti se účastní mnoha soutěží i na mezinárodní úrovni.

    Pořádáme různé akce jako je Memoriál Ludvíka Daňka, silniční běh Hruštice či akce pro děti a mládež. 

    Působíme na městském stadionu Ludvíka Daňka v Turnově