Slavoj Litoměřice, z.s.

V TJ Slavoj provozujeme širokou škálu sportovních oddílů – veslování, tenis, hokejbal, basketbal, volejbal a mnoho dalších. Přihlaste se do jednoho z našich oddílů. Mezi naše další služby patří pronájem prostor, ubytování v penzionu či v ubytovnách a autodoprava.

14866170 ARES
DIČ CZ14866170
Vznik 1990
Telefony 416 733 052
  • Slavoj Litoměřice, Tělovýchovná jednota Slavoj Litoměřice, TJ Slavoj, sportovní kluby, oddíly, sportovní oddíly, sporty, basketbal, hip hop, hokejbal, horolezení, horolezectví, biketrial, lezecký oddíl, ASPV, tenis, nohejbal, šerm, vodní motorismus, vodní turismus, veslování, jachting, volejbal, vodácký oddíl, šachy, ubytování, ubytování na ubytovně, penziony, ubytovny, pronájem sálu, pronájem prostor, kotvení lodí, skladování lodí
  • Zabýváme se různými sporty, ke kterým se můžete přihlásit i vy.

    Provozujeme celkem 13 sportovních oddílů – ASPV, basketbal, hip hop, hokejbal, horolezení, jachting, šachy, šerm, tenis, veslování, volejbal, vodní motorismus, vodní turismus.

    Nabízíme prostory k pronájmu pro školení, oslavy, svatby a další akce. 

    Nabízíme také ubytování. Ubytovat se můžete v penzionu, na ubytovně na koupališti, na ubytovně na veslařské loděnici nebo v autokempu.