Štorkán Luboš

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Skalická 53, 411 41 Žitenice Bezdlužná Ověřená firma

Získejte profesionální řešení výškových prací. Poskytujeme vám pronájem plošin, výškové práce a elektromontáže nízkého napětí. Výškové práce provádíme všeho druhu. Provádíme kácení stromů, čištění okapů, nátěry fasád atd. V rámci elektromontáží se specializujeme na veřejné osvětlení a rozhlasy.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
44221274 ARES
DIČ CZ6305060300
Vznik 1992
Telefony 603 231 283
Mobily 739 050 325
Sociální sítě facebook.com
  • elektromontáže, elektromontáže do 1000 V, elektromontáže nízkého napětí, vnitřní elektromontáže, venkovní elektromontáže, veřejné osvětlení, veřejné rozhlasy, havarijní služba, plošiny, pracovní plošiny, pronájem plošin, půjčovna plošin, výškové práce, práce ve výškách, čištění okapů, nátěry okapů, kácení stromů, prořezávání stromů, opravy komínů, nátěry fasád, opravy fasád, klempířské práce, pokrývačské práce, zednické práce, montáže velkoplošných bannerů
  • Poskytujeme vám pronájem spolehlivých, bezpečných a profesionálních plošin. Naše plošiny se dostanou až do výšky 42 metrů.

    Lze je použít jak při pracích uvnitř budov na zpevněných plochách, tak i při venkovních výškových pracích. Plošinu vám pronajmeme i s řidičem a obsluhou.

    Kromě pronájmu plošin se specializujeme i na výškové práce. Provádíme čištění a nátěry okapů, nátěry a opravy fasád, klempířské a pokrývačské práce, zednické práce, montáže velkoplošných bannerů, kácení a prořezávání stromů.  

    Součástí našich služeb jsou i elektromontáže nízkého napětí, které poskytujeme obcím, městům, podnikům, energetickým společnostem, developerům i drobným subjektům.