Chládek & Tintěra, a.s.

Jsme odborníci na kolejové stavby, mostní stavby, inženýrské stavby, pozemní stavby a elektrostavby. Provádíme výstavbu, opravy a údržbu kolejí a železničních mostů. Mezi naše další služby patří pronájem strojů. K pronájmu nabízíme vlastní kolejovou mechanizaci a stroje pro nákladní dopravu.

62743881 ARES
DIČ CZ62743881
Vznik 1995
Weby www.cht.cz
Telefony 416 741 668
Mobily 602 466 522
Sociální sítě facebook.com , linkedin.com , youtube.com
Ing. Jan Kokeš (Generální ředitel)
p. Polák (administrativní ředitel)
  • Chládek & Tintěra, stavební firmy, stavební práce, stavitelství, výstavba bytových domů, výstavba rodinných domů, výstavba staveb občanské vybavenosti, dopravní stavby, železniční stavby, inženýrské sítě, rekonstrukce mostů, opravy mostů, výstavba a rekonstrukce železničního spodku a svršku, výstavba železnic, rekonstrukce železnic, opravy železnic, novostavby železničních mostů, výstavba železničních mostů, stavby železničních mostů, železniční mosty, silniční mosty, rekonstrukce silničních mostů, opravy silničních mostů, stavby kanalizačních řadů, pozemní stavby, mostní stavby, kolejové stavby, inženýrské stavby, opravy kolejí, údržba kolejí, správa mostů, elektrostavby, pronájem kolejové mechanizace, kolejová mechanizace
  • Jsme ryze česká stavební firma, která se specializuje zejména na železniční stavby. Na trhu působíme od roku 1990. 

    Realizujeme výstavbu a rekonstrukce železničního spodku a svršku. Podílíme se na výstavbě železničních koridorů a provádíme opravy kolejí, výhybek, železničních přejezdů a výměny kolejnic a pražců.

    V oblasti mostních staveb realizujeme výstavbu a rekonstrukce železničních mostů. Dále provádíme opravy mostů. 

    V oblasti pozemního stavitelství realizujeme výstavbu rodinných domů, bytových domů i staveb občanské vybavenosti