DIAGNOSTIKA, s.r.o.

Jsme moderní klinická laboratoř se zaměřením na imunochemii, biochemii a hematologii. Specializujeme se na laboratorní diagnostiku v oblastech humánního lékařství i veterinárního lékařství. Provádíme PCR testy a odběry krve na stanovení protilátek proti covid 19.

47781271 ARES
DIČ CZ47781271
Vznik 1992
Telefony 800 800 350
  • zdravotnické laboratoře, klinické laboratoře, imunochemie, biochemie, hematologie, laboratorní diagnostika, analýzy v oblasti humánního lékařství, humánní lékařství, veterinární lékařství, analýzy v oblasti veterinárního lékařství, DIAGNOSTIKA, s.r.o., moderní laboratorní diagnostika, zdravotní laborant, lékař virologie, odběry na koronavirus, molekulárněbiologické analýzy, odběrové ambulance, lékaři mikrobiologie, covid 19, odběry krve, diagnostika, testy na covid, PCR testy, antigenní testy, antigenní testování, imunita
  • Provozujeme moderní klinickou laboratoř. Specializujeme se na laboratorní diagnostiku v oblastech humánního lékařství, veterinárního lékařství, speciálních analýz a molekulárně biologických analýz. Provádíme vyšetření přímo hrazená pacientem.

    Součástí našich služeb je vyšetření průkazu viru SARS-CoV-2, a to metodou PCR a antigenního testování. Dále stanovujeme protilátky proti SARS-CoV-2.

    Naše odběrové ambulance naleznete v Ústí nad Labem, České Lípě, Stráži pod Ralskem, Lovosicích, Teplicích, Děčíně, Novém Boru, Varnsdorfu a ve Štětí.