Medikrates s.r.o. - MUDr. Jana KLICHOVÁ

2.9
★★★★★
★★★★★
(8)
Kartouzská 204/6, 150 00 Praha 5 – Smíchov Bezdlužná Ověřená firma

V ordinaci praktického lékaře pro dospělé provádíme preventivní prohlídky, očkování a výkony nehrazené ze zdravotního pojištění. Léčíme akutní a chronická onemocnění. Ordinuje praktický lékař pro dospělé, internista a revmatolog MUDr. Jana Klichová.

Recenze

2.9
★★★★★
★★★★★
8 Google recenzí
02441560 ARES
Vznik 1992
Telefony 257 323 009
Sociální sítě facebook.com
MUDr. Jana Klichová (jednatel)
  • praktický lékař Praha 5, ordinace praktického lékaře pro dospělé, praktický lékař pro dospělé, revmatolog, revmatologická ordinace, internista, interna, interní ordinace, praktik Praha 5, obvodní lékař Praha 5, Medikrates, očkování, preventivní prohlídky
  • Provozujeme ordinaci praktického lékaře pro dospělé, internisty a revmatologa na Praze 5 – Smíchov. Jsme tu pro vás každý všední den.  

    Nabízíme standardní výkony hrazené zdravotní pojišťovnou i výkony nad rámec zdravotního pojištění. Provádíme prohlídky pro zaměstnavatele a vystavujeme posudky (pro řidičský, zbrojní, potravinářský průkaz). Používáme přístroje pro rychlou diagnostiku onemocnění – CRP

    Spolupracujeme s 5 zdravotními pojišťovnami – 111 Všeobecná zdravotní pojišťovna, 201 Vojenská zdravotní pojišťovna, 205 Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, 207 Oborová zdravotní pojišťovna a 211 Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR.