Klub Tamino o.p.s.

Provozujeme dětské kluby a dětské skupiny, které jsou určeny pro děti od 1 roku do 4 let. Dětský klub Praha 10 (DK Tamino), dětský klub Praha 9 (DK Tralala a DK Smajlík), dětská skupina Praha 8 (Tamino 8), dětská skupina Praha 6 (Tamino VI.), dětská skupina Praha 5 (DS Tamino V. a DS Tamino A) a dětský klub Praha 4 (DK Čtyřlístek a DK Naruby).

02750821 ARES
Vznik 2222
Mobily 608 812 228
Sociální sítě facebook.com
Hana Dobešová
  • dětská skupina Praha 4, dětská skupina Praha 5, dětská skupina Praha 6, dětská skupina Praha 8, dětská skupina Praha 9, dětská skupina Praha 10, mateřské školy, mateřské školky, školky, MŠ, dětské kluby, dětské skupiny, předškolní výchova, soukromé jesle, jesle, jesličky, výchova dětí, jesle naruby, jesle, CPA Praha, cvičení s dětmi, hudebně vzdělávací programy, sportovní programy, základy kreslení, základy grafomotoriky, vzdělávací programy, cvičení pro veřejnost, jesle naruby, dětský klub Tamino
  • Dětské kluby Praha jsou určeny pro děti od 1 roku do 4 let. Děti u nás přijímáme celoročně.

    V našich dětských klubech vytváříme optimální podmínky pro harmonický a individuální rozvoj osobnosti dítěte v souladu s jeho potřebami, možnostmi, zájmy a věkovými zvláštnostmi.

    Aktivně spolupracujeme s rodiči, akceptujeme jejich výchovu, navazujeme na ni a doplňujeme ji.