Domov seniorů Mšeno

V Domově seniorů Mšeno poskytujeme komplexní pobytové sociální služby převážně seniorům, kteří mají sníženou soběstačnost. Kromě domova pro seniory provozujeme pečovatelskou službu, denní stacionář a sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením.

86595351 ARES
Vznik 2003
Mobily 606 823 127
Mgr. et Bc. Blanka Dvorščíková, MBA (ředitelka)
  • Domov seniorů Mšeno, domov seniorů, sociální služby, denní stacionář, domov pro seniory, dům seniorů, senioři, pečovatelská služba, denní stacionář, domov důchodců, domov pro důchodce, celodenní komplexní péče seniorům, celodenní péče o staré občany, pobytové služby osobám se sníženou soběstačností, terénní a ambulantní služby klientům pečovatelské služby, ambulantní služby klientům denního stacionáře, stravování starým občanům, sociální a sociálněprávní poradenství seniorům, terénní sociální služby, ambulantní sociální služby, pobytové sociální služby, sociálně aktivizační služby, sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením
  • Domov seniorů Mšeno je příspěvkovou organizací, jejímž zřizovatelem je město Mšeno. Poskytuje komplexní pobytové sociální služby převážně pro seniory, kteří mají sníženou soběstačnost a jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Kapacita domova je 83 lůžek.

    Domov seniorů poskytuje i další sociální služby – pečovatelská služba, denní stacionář a sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením. 

    Posláním Domova seniorů Mšeno je poskytovat terénní, ambulantní a pobytové sociální služby starším občanům, kteří již dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a jejichž zdravotní stav vyžaduje péči, která nemůže být zajištěna jiným způsobem.