TREECLIMBERS s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Jaselská 302, 293 01 Mladá Boleslav Bezdlužná Ověřená firma

Využijte arboristické práce od zkušených arboristů. Provádíme výškové kácení stromů, ošetření stromů, frézování pařezů a mnoho dalšího. K činnosti naší firmy patří i profesionální výškové práce, jako je mytí oken, nátěry, montáže reklam apod.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
05420482 ARES
DIČ CZ05420482
Vznik 2016
Telefony 776 109 134
  • Dolenský Treeclimbers, kontakt Treeclimbers, reference Treeclimbers, arboristika, arboristické práce, výškové práce, odborné ošetření stromů, instalace bezpečnostních vazeb, hodnocení provozní bezpečnosti stromů, kácení stromů, likvidace dřevní hmoty, odstraňování pařezů, výsadby dřevin, montáže reklam, aplikace ochrany fasády proti ptactvu, mytí oken a fasád, odstraňování sněhu ze střech, demolice, nátěry, průmyslový úklid, výchovný řez mladých stromů, péče o vzrostlé stromy, bezpečnostní řez, zdravotní řez, redukční řez, stabilizační řez, tvarovací řez, instalace bezpečnostních vazeb, hodnocení provozní bezpečnosti stromů, kácení stromů, likvidace dřevní hmoty, výsadby dřevin včetně povýsadbové péče
  • V TREECLIMBERS se zabýváme profesionální péčí o dřeviny a výškovými pracemi. Na trhu působíme už od roku 2000. Původně jsme se zabývali pouze výškovými pracemi různých druhů. Postupem času jsme se začali věnovat péčí o dřeviny, která je dnes naší hlavní pracovní náplní. Výškové práce provádíme už jen okrajově.

    V rámci arboristických prací vám nabízíme odborné ošetření stromů, instalace bezpečnostních vazeb, hodnocení provozní bezpečnosti stromů, kácení stromů, likvidace dřevní hmoty, odstraňování pařezů a výsadby dřevin. A v rámci výškových prací vám nabízíme montáže reklam, aplikace ochrany fasády proti ptactvu, mytí oken a fasád, odstraňování sněhu ze střech, demolice, nátěry a průmyslový úklid.