ELVEMA s.r.o.

Zabýváme se komplexními elektroinstalacemi na území celé České republiky. Dále se specializujeme na montáže železobetonových skeletů a výrobu rozvaděčů pro měření a regulaci a průmyslovou automatizaci. K činnostem naší firmy patří i projektová činnost a inženýrská činnost.

27731251 ARES
DIČ CZ27731251
Vznik 2007
Telefony 566 520 848
Mobily 602 613 979
Jaroslav Elčkner (jednatel)
Bc. Dana Kučerová (asistentka, účetní)
  • elektroinstalační práce, inženýrská činnost, projektová činnost, projektové práce, zámečníci, zámečnictví, elektroinstalace, komplexní elektroinstalace, elektromontáže, projektanti, projektování, elektrikáři, měření, regulace elektroinstalací, rozvaděče, termokamery, revize, alarmy, průmyslové automatizace, slaboproudé rozvody, stavební práce, služby v elektroinstalacích, zpracování projektové dokumentace, montáže skeletů, inteligentní elektroinstalace, montáže železobetonových skeletů, výroba rozvaděčů, rozvaděče pro měření a regulaci, rozvaděče pro průmyslovou automatizaci, slaboproudá elektroinstalace, strukturovaná kabeláž, pobočková telefonní ústředna, domácí telefony, videotelefony, kamerový systém, jednotný čas, elektrická zabezpečovací signalizace, elektrická požární signalizace, místní rozhlas, požární a evakuační rozhlas, přístupový systém, systém Egos, systém inteligentní elektroinstalace
  • Specializujeme se na komplexní elektroinstalace od návrhů, projektů a realizací až po revize a servisní služby. Na trhu působíme již od roku 2007.

    V oblasti slaboproudé elektroinstalace nabízíme dodávky a realizace strukturovaných kabeláží, pobočkových telefonních ústředen, domácích telefonů, kamerových systémů, jednotného času, elektrických zabezpečovacích signalizací a dalších. 

    Zabýváme se také výrobou rozvaděčů pro měření a regulaci a průmyslovou automatizaci. Všechny námi vyrobené rozvaděče jsou vybavemy návlečky na jednotlivých vodičích se směrovým označením.