Gymnázium prof. Jana Patočky, Praha 1, Jindřišská 36

Provozujeme čtyřleté gymnázium a osmileté gymnázium se všeobecným zaměřením v centru Prahy. Na naší škole máme moderní učebny a klademe důraz na výuku cizích jazyků. V rámci jazykového studia pořádáme výměnné pobyty do Německa, Francie, USA a jazykové kempy. Nabízíme i zájmové kroužky – dramatický, badatelský a šachový kroužek.

60449004 ARES
DIČ CZ60449004
Vznik 1996
Telefony 224 239 061
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Mgr. Jana Drake (ředitelka)
  • gymnázium prof. jana patočky, všeobecná gymnázia, gymnázia, gympl, osmiletá gymnázia, čtyřletá gymnázia, navýšení kapacity čtyřletého gymnázia, střední školy, gpjp, kurzy pro uchazeče, výchovné poradenství, volitelné semináře, zájmové kroužky, dramatický kroužek, badatelský kroužek, šachový kroužek, kroužek šachy, kroužek anglické konverzace, kroužek německé konverzace, moderní učebny fyziky, moderní učebny cizích jazyků, partnerské školy v Německu, partnerské školy ve Francii, partnerské školy v USA, cizí jazyky, AJ, NJ, ŠJ, FJ, latina, výměnné pobyty Německo, výměnné pobyty Francie, výměnné pobyty USA, jazykové kempy
  • Poskytujeme kvalitní vzdělávání na čtyřletém a osmiletém gymnáziu se všeobecným zaměřením. Naše gymnázium disponujeme celkem 20 třídami 16 třídami osmiletého gymnázia a 4 třídami čtyřletého gymnázia. V každém ročníku osmiletého studia máme 2 třídy a v každém ročníku čtyřletého studia 1 třídu.

    Vyučujeme řadu cizích jazyků. Angličtinu mají všichni naši studenti povinnou. Jako druhý cizí jazyk si volí němčinu, španělštinu nebo francouzštinu. Součástí studia je také latina pro studenty od kvarty na osmiletém gymnáziu.

    Pořádáme výměnné pobyty, jazykové kempy a přípravy na jazykové zkoušky.

    Přihlaste se na naše gymnázium a získejte kvalitní vzdělání a přípravu na studium na vysoké škole.