FORTE Beroun spol. s r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(17)
Pod Hájem 324, 267 01 Králův Dvůr Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se výrobou a prodejem průmyslových vrat – rychloběžných rolovacích vrat a mrazírenských vrat. Při výrobě klademe důraz na kvalitu, odolnost a flexibilitu. Rychloběžná vrata Sperol© prodáváme nejen v Česku, ale i v dalších evropských zemích.

Recenze

4.4
★★★★★
★★★★★
16 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
61678490 ARES
DIČ CZ61678490
Vznik 1995
Telefony 311 637 197
  • rolovací vrata, zámečnictví, soustružnické práce, soustružení, kovovýroba, sekční vrata, Sperol, vrata Sperol, výroba vrat, prodej vrat, vrata, vratové výplně, výroba sekčních vrat, výroba vratové výplně, výroba rolovacích vrat, rychloběžná rolovací vrata, rychloběžná mrazírenská vrata, rychloběžná lamelová vrata, rolovací vrata, rychloběžná vrata, mrazírenská vrata, lamelová vrata, průmyslová vrata
  • Ve Forte Beroun spol. s r.o. se specializujeme na výrobu a prodej rychloběžných rolovacích vrat, rychloběžných mrazírenských vrat a rychloběžných lamelových vrat. S výrobou rolovacích vrat máme bohaté zkušenosti, vyrábíme je již od roku 1995. 

    Rolovací vrata Sperol© vynikají svou kvalitou, odolností a flexibilitou. Prodáváme je nejen v České republice, ale i v Německu, na Slovensku, v Rakousku, Polsku, Makedonii, Chorvatsku, Srbsku, Dánsku a dalších zemích.