Expo level design s.r.o.

3.5
★★★★★
★★★★★
(4)
Mstětice 34, 250 91 Zeleneč Bezdlužná Ověřená firma

Návrhy a realizace výstav jsou nejen základem naší práce, ale také nás baví. Vytvoříme pro vás stánek, který vás odliší a přitáhne pozornost. Realizujeme veletrhy na klíč, nabízíme zajištění kongresových služeb, pronajímáme nábytek a vybavení a vyrábíme reklamní grafiku.

Recenze

3.5
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
03721337 ARES
DIČ CZ03721337
Vznik 2015
Telefony 311 404 154
Ing. Pavel Smrčka (jednatel)
Tomáš Podhorský (jednatel)
  • Expo level design, kontakty Expo level design, výstavní stánky, návrhy výstavních stánků, realizace výstavních stánků, realizace výstavních expozic na klíč, realizace expozic na klíč, návrhy výstavních expozic, návrhy a realizace výstav, veletržní expozice, atypické expozice, systémové expozice, veletrhy na klíč, kongresové služby, pronájem nábytku, výroba grafiky, reklamní grafika, prodej prezentačních systémů, exhibition booth Prague, exhibition stands Prague, exhibition booth Czech Republic, exhibition stands Czech Republic, custom exhibition, booth Prague, custom exhibition Czech Republic, custom exhibition Prague, congres service Prague
  • Jsme specialisté na výstavní expozice a kongresy. Na trhu působíme od roku 2015.

    U nás získáte komplexní a kvalitní služby, individuální přístup a 100% dodržení termínu. 

    Mezi naše služby patří návrhy a realizace výstavních expozic, technické zajištění a organizace kongresů, výroba grafiky, pronájem nábytku a další doprovodné služby. Realizujeme systémové i atypické expozice s originálním designem, který zaujme. 

    Výstavní stánky realizujeme po celé Evropě.