TechGreen s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(102)
Aloise Nováka 11, 251 63 Strančice Bezdlužná Ověřená firma

Pořiďte si kvalitní zahradní a komunální techniku. Nabízíme vám sekačky Etesia, sekačky Stiga, sekačky Wisconsin, stroje Lumag a mnoho další techniky. Kromě prodeje zahradní techniky a prodeje komunální techniky se zabýváme servisem zahradní techniky.

Recenze

4.8
★★★★★
★★★★★
96 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
6 Firmy.cz recenzí
03618331 ARES
DIČ CZ03618331
Vznik 2014
Telefony 323 601 922
Mobily 777 311 075
Jan Altman (jednatel)
  • Techgreen s.r.o., kontakty Techgreen s.r.o., prodej zahradní techniky, prodej komunální techniky, servis zahradní techniky, servis komunální techniky, zahradní technika, komunální technika, servis strojů, prodej originálních náhradních dílů, autorizovaný prodejce Briggs & Stratton, pily, sekačky, křovinořezy, sekačky Etesia, sekačky WISCONSIN, sekačky STIGA, Briggs & Stratton, stroje LUMAG
  • V TechGreen se zabýváme prodejem a servisem zahradní a komunální techniky. Nabízíme vám kvalitní zahradní a komunální techniku, pracovní stroje a příslušenství od renomovaných výrobců z tuzemska i ze zahraničí pro péči o vaši zahradu, zeleň a veřejná prostranství. V naší nabídce naleznete širokou škálu zahradních traktorů, sekaček, křovinořezů, pil, vyžínačů, zahradních nůžek, sněžných fréz a mnoho dalších strojů a nářadí.

    Jsme autorizovaným servisním dealerem společnosti Briggs & Stratton, který je největším světovým výrobcem vzduchem chlazených benzínových motorů pro pohon zařízení pro venkovní provoz.