SILO TRANSPORT, a.s.

Zabýváme se dodávkami vedlejších energetických produktů pro ekologické využití v oblasti výroby stavebních materiálů. Od domácích tepelných elektráren a některých tepláren nakupujeme popílek, energosádrovec, strusku a stabilizát.

06256082 ARES
DIČ CZ06256082
Vznik 1998
Telefony 255 717 522
  • SILO TRANSPORT, popílek, energosádrovec, struska, umělé kamenivo, stabilizát, popílkové směsi, VEP, snižování ekologické zátěže životního prostředí, úletový popílek, popílek do betonu, popílek pro výrobu cementu, popílek jako kamenivo do betonu, popílek pro výrobu pórobetonu, ekologické stavební materiály, stavební materiály
  • Jsme specialisté na obchod s vedlejšími energetickými produkty. Nakupujume hlavně popílek a dále energosádrovec, strusku a stabilizát od domácích tepelných elektráren i některých tepláren.

    Produkty prodáváme nejen v tuzemsku, ale i německým, rakouským či slovenským cementárnám a betonárkám jako certifikovanou příměs do jejich produktů. Zákazníkům nabízíme možnost zajištění přepravy zboží

    Věnujeme se také vývoji a výzkumu. Vyhledáváme vhodné uplatnění energetických produktů, především v oblasti stavebních hmot.