EKOMONT Litoměřice s.r.o.

Společnost EKOMONT Litoměřice Ing. Havel Petr působí na trhu úspěšně již od roku 1991 a vznikla po privatizaci stavebních firem. Společnost začínala s malou betonárnou a malým pozemkem, kde se vyráběla veškerá prefavýroba. Prvotní firemní záměr zahrnoval výrobu stavebních surovinových základů pro město Litoměřice a jeho okolí.
Již v roce 2002 došlo k prvotnímu firemnímu růstu a vedle betonárny vyrostla do dnes stabilní čerpací stanice. Růst pokračoval hned rok nato v podobě výrobny a prodeje plastových oken a dveří. V dnešní době firma nabízí velkou škálu plastových oken a dveří na míru. Zároveň i jejich prodej a instalaci zárubní a interierových dveří. Tím, ale rozrůstání firmy neskončilo. Tam, kde stála úplně první mísírna betonu, naše firma postavila zbrusu nový bytový komplex pro své zaměstnance. A v neposlední řadě odkoupila i sousedící pozemky, kde byla vybudována prodejna veškerých produktů pro dřevovýrobu a hobby.
Firma EKOMONT Ing. Havel Petr si rychle vybudovala na trhu stabilitu v prodeji betonových prefabrikovaných jímek a jejich širokým využitím jako např.: jímky odpadních vod, septiků, čističek odpadních vod, retenčních nádrží na zachycování dešťové vody, vodoměrných šachet, atypických panelů, monolitických garáží a sklepů. V posledních letech firma spojila své úsilí s podniky zabývající se plastovou výrobou odlučovačů ropných látek a lapáků tuku. Díky tomuto sloučení můžeme dnes nabídnout doopravdy velkou škálu svých vlastních výrobků a být tak flexibilní vůči různorodé poptávce na trhu tak, abychom uspokojili velký okruh zákazníků.

Recenze

4.4
★★★★★
★★★★★
45 Google recenzí
01526235 ARES
DIČ CZ01526235
Vznik 2013
Telefony 416 739 113
Ing. Petr Havel st. (majitel)
Hana Korábová (vedoucí čerpací stanice)
Vlasta Matesová (účetní)
Ilona Dobrušová (vedoucí oken)
Iva Křížová (vedoucí odbytu)
Miroslav Marhan (vedoucí betonárky)
Petr Podaný (technik okna a dveře)
  • EKOMONT Litoměřice, Ing. Petr Havel, betonárka, beton, prodej betonu, čerpací stanice, pohonné hmoty, oleje, maziva, prodeje plastových oken a dveří, prodej oken, montáž oken, prodej dveří, montáž dveří, plastová oken, plastové dveře, interierové dveře, prodej zárubní, instalaci zárubní, dřevovýroba, prodej dřeva, prodej řeziva, prodeji betonových prefabrikovaných jímek, jímky odpadních vod, septiky, čističky odpadních vod, čistička odpadních vod, retenční nádrže na zachycování dešťové vody, žumpy, septiky, vodoměrné šachty, atypické panely, železobetonová garáž, monolitické garáže