CK Eva Šulcová, s.r.o.

Nabízíme vám jedinečné zahraniční zájezdy jak pobytové, tak i poznávací. Pořádáme zájezdy k moři, last minute zájezdy, eurovíkendy a mnoho dalších zájezdů. Specializujeme se na zájezdy do Itálie do letoviska Caorle. Vydejte se s námi do slunné Itálie.

27307034 ARES
DIČ CZ27307034
Vznik 2006
Telefony 487 761 001
Mobily 774 744 018
Sociální sítě facebook.com
  • CK Šulcová, cestovní kanceláře, cestovní agentury, zájezdy, zájezdy k moři, pobytové zájezdy, poznávací zájezdy, prodej zájezdů, prodej zájezdů k moři, víkendové koupání, krátkodobé zájezdy, tranzitní zájezdy, Caorle, poznávací zájezdy, Itálie, dovolená v Itálii, zájezdy do Itálie, zájezdy Itálie, zájezdy Caorle, last minute, last minute zájezdy, last minute dovolená, last minute zájezdy Caorle, last minute zájezdy Itálie, last minute nabídka zájezdů, levná dovolená, letní dovolená, krátkodobé pobyty u moře autobusovou dopravou, prodloužené víkendy u moře, hotely Caorle, apartmány Caorle, ubytování Italie, ubytování Caorle
  • Vydejte se na dovolenou s CK Eva Šulcová – specialistou na italskou Caorle.

    Nabízíme zahraniční zájezdy pobytové a poznávací, ubytování v Itálii na neomezený počet nocí, zájezdy pro školní, podnikové, sportovní, hudební aj. kolektivy dle přání, víkendové pobyty, prodloužené víkendy a mnoho dalšího. 

    Součástí naší nabídky jsou i last minute zájezdy

    Jsme řádným členem Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA).