Sociální podnik Klubák, z.ú.

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Květnová 80, 267 11 Vráž Bezdlužná

Sociální podnik Klubák, z.ú., se sídlem Květnová 80, 267 11, Vráž, v okrese Beroun a v kraji Střední Čechy, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. U 387, Městský soud v Praze. Právní forma Ústav. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 10 - 19 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
Sociální podnik Klubák, z.ú. byl založen NNO Klubíčko Beroun z.ú. (poskytovatelem registrovaných sociálních služeb)V SP Klubák nachází pracovní uplatnění přednostně dospělí se zdravotním postižením z našeho regionu a také klienti Klubíčka, kteří prošli sociálními službami a tréninkovým pracovištěm a (vy)klubali se natolik, že již zvládnou pracovní povinnosti a mohou být zaměstnáni na chráněných pracovních místech. Odtud pochází název našeho podniku.Sociální podnik Klubák, z.ú.:- je nezisková, transparentní a veřejně prospěšná organizace, která se v rámci své činnosti orientuje na řešení otázek zaměstnanosti, sociálního začleňování a místního rozvoje a funguje na principech sociálního podnikání tj. konceptu trojího prospěchu -ekonomického, sociálního, environmentálního,- vytváří chráněná pracovní místa pro zaměstnance se zdravotním postižením a nabízí pracovní uplatnění osobám dlouhodobě pečujícím o blízkého se zdravotním postižením a jiným osobám dlouhodobě znevýhodněným na trhu práce (55+, absolventi bez praxe, rodiče po mateřské dovolené) a jinak sociálně znevýhodnění občané z regionu Berounsko, Hořovicko, Praha Západ a Kladno,- se zavazuje zaměstnávat minimálně 51% procent přepočtených úvazků osob se zdravotním postižením a minimálně 10% přepočtených úvazků osob s jiným sociálním znevýhodněním z celkového počtu zaměstnanců,- se zavazuje minimálně 51% procent zisku z účasti na trhu reinvestovat přednostně do rozvoje Sociálního podniku Klubák, z.ú. tak, aby byl naplněn obecně prospěšný cíl podniku - udržet a trvale rozvíjet pracovní pozice a pracovní potenciál osob se zdravotním postižením, pečujících osob a dlouhodobě nezaměstnaných.
1. Kromě veřejně prospěšných služeb uvedených v článku II. Zakládací listiny, podnik vykonává i doplňkovou činnost, o jejímž předmětu a rozsahu rozhoduje správní rada.2. Doplňkovou činnost lze vykonávat pouze za předpokladu, že touto činností bude dosaženo účinnějšího využití kapacit (majetku) podniku.3. Doplňkovou činností nesmí být ohrožena kvalita, rozsah nebo dostupnost podniku poskytovaných veřejně prospěšných služeb.4. Veškerý zisk získaný z doplňkových činností musí být využit na zkvalitnění nebo rozšíření obecně prospěšných služeb podniku.
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 Živnostenského zákona:7/ Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků41/ Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů48/ Velkoobchod a maloobchod50/ Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství55/ Ubytovací služby59/ Pronájem a půjčování věcí movitých66/ Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení70/ Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy72/ Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti73/ Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.75/ Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží76/ Poskytování technických služeb79/ Poskytování služeb pro rodinu a domácnost
Živnosti koncesované:7/ Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče
Živnosti řemeslné:4/ Pekařství, cukrářství39/ Hostinská činnost
Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí,zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.

Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

Recenze

4.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
04867271 ARES
DIČ CZ04867271
Vznik 2016
Mobily 722 955 596
Sociální sítě facebook.com
PECKOVÁ ALENA (ředitel)
  • sociální a pracovní organizace, neziskové organizace
Poslat poptávku Trasa do místa www.sp-klubak.cz 722 955 596 [email protected]

Otevírací doba

Zavřeno
  • Pondělí 07:30 – 15:30
  • Úterý 07:30 – 15:30
  • Středa 07:30 – 15:30
  • Čtvrtek 07:30 – 15:30
  • Pátek 07:30 – 15:30
  • Sobota Zavřeno
  • Neděle Zavřeno